Om mig

Jeg er uddannet Grafisk Designer med fire års mesterlære og over 20 års erfaring med alt hvad grafisk design indebærer og meget mere.

Superbruger i CS pakken (Indesign, Photoshop og Illustrator) 15 års erfaring i alle 3 programmer. Jeg er professionel på et højt niveau og afleverer altid opgaver til tiden i højeste kvalitet.

Bevæger mig sikkert rundt i hele MS Office pakken og arbejder fint i Excell og PowerPoint. Desuden god erfaring med digital markedsføring.

Det er din sikkerhed for, at du trygt kan hyre mig til dine grafiske opgaver. Hvad enten du vil have mig ud at sidde i din virksomhed, eller du giver mig opgaverne, som jeg udfører på mit kontor i Frederiksund – det er op til dig og er en smagssag! Jeg har begge typer kunder.

Kontakt mig gerne med en opgave, sammen finder vi den bedste måde at løse den på!